ZORG

shape divider

Zorgpersoneel gezocht of op zoek naar een baan in de Zorg?

Bent u op zoek naar Vast of Flexibel inzetbaar en opgeleid zorgpersoneel? Lukt het u niet om geschikt zorgpersoneel te werven voor uw organisatie? 

Onze recruitment consultants hebben ervaring met de zorgsector, waardoor zij diepgaand inzicht hebben in de behoeften van werkgevers en werknemers binnen deze dynamische markt, die momenteel sterk onderhevig is aan veranderingen.
Hierdoor zijn wij in staat om de motivatie en vaardigheden van hoog gekwalificeerde kandidaten grondig te toetsen met als doel uw personeelsbehoeften te vervullen.

Wij kunnen snel aan uw recruitment behoeftes voldoen doordat wij de beste kandidaten in het vaksegment Zorg in ons sollicitantenbestand hebben, doorlopend werken aan de instroom van nieuw talent en de kandidatendatabase continu uitbreiden. 

Bent u op zoek naar een vacature in de zorgsector?

GS-personeel heeft een breed opdrachtenpakket van leuke en uitdagende werkgevers in de zorg, maar ook een groot bestand van gekwalificeerd zorgpersoneel, die wij matchen met passende vacatures.

Wilt u echt een verschil maken, maar heeft u niet de juiste papieren? Gemotiveerd personeel dat het echte zorg-gen heeft of kandidaten die zich heel graag willen laten omscholen of opleiden, kunnen ook aan de slag te gaan bij grote en middelgrote organisaties die tot onze opdrachtgevers behoren.

Maak kennis met onze recruiters die gespecialiseerd zijn in de Zorgbranche.

Om deel uit te maken van ons kandidatenbestand, vragen we uw CV te uploaden, met informatie over uw ambities, opleidingsniveau, behaalde diploma's, vakkennis, ervaring en beschikbaarheid. 

 

Bekijk de vacatures in de Zorg bij toonaangevende zorgaanbieders

Klik hier voor de vacatures voor een leuke baan in de zorg.

 

Het toegewijde recruitmentteam van GS-personeel helpt bedrijven in een breed spectrum van sectoren, zoals Horeca, ICT, Zorg, Logistiek en transport en Facilitaire dienstverlening, om (inter)nationale professionals te werven. 

Bent u werkgever en op zoek naar een betrouwbare partner voor uw personeelsbemiddeling?
Bel direct voor een afspraak!

bel gs personeelsdiensten
Op zoek naar een leuke job in de Zorg? Upload uw Cv!
Naam
Email
 
vacatures in de zorg