PERSONEELSDIENSTEN

shape divider

Personeelsdiensten voor opdrachtgever én werknemer

GS-personeel heeft een aantal branches geselecteerd waar we in uitblinken. Daar zetten wij onze recruitment specialisten uit uw branche op en die vinden het personeel wat u zoekt.
Heeft u als werkgever ten tijde van piekdrukte, vakantie of ziekte behoefte aan een flexibele personeelsoplossing? Of heeft uw organisatie behoefte aan een oplossing voor een middellange of langdurige projectmatige personeelsbehoefte?

Kies dan voor GS-Personeelsdiensten voor zekerheid en vertrouwen, voor de opdrachtgever én de werknemer.

GS-personeel is de grootste leverancier van horecapersoneel in Europa. In deze snel veranderende arbeidsmarkt hebben wij sinds onze oprichting in 2015 een enorme groei doorgemaakt. Door contracten met grote partijen en een goed getraind team van recruiters in heel Europa, bent u verzekerd van een goede selectie van geschikte kandidaten in meerdere vakgebieden. 


Zoekt u personeel of een baan in de volgende branches?

 

GS-Personeel biedt Personeelsdiensten op maat


Wij hebben een groot netwerk aan Nederlands en buitenlands personeel in diverse vakgebieden dat flexibel in te zetten is in uw bedrijf. Door onze grote betrokkenheid bij onze opdrachtgevers én werknemers staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wanneer u voor GS Personeelsdiensten kiest, bent u verzekerd van gemotiveerd personeel op zowel uitvoerend, midden- als hoogkader niveau. Wij staan graag voor u klaar.


Bent u werkzoekend?


Zoekt u naar passende vacatures? Wij weten hoe belangrijk het voor u is dat uw behoeften goed matchen met de organisatie waar u gaat werken.
Daarom hebben wij oog voor uw kwaliteiten en ambities en bieden wij uiteenlopend werk bij toonaangevende bedrijven aan!
Wij hebben ruime ervaring als werkgever én werknemer in diverse branches en kunnen ons uitstekend inleven in uw specifieke situatie. 
Wij zijn de schakel tussen werkgever en werknemer voor zowel tijdelijk als vast werk. 
Onze opdrachtgevers presenteren een grote variëteit aan uitdagende projecten, waar u een positieve bijdrage aan kunt leveren en zich met plezier verder kunt ontwikkelen.


Bent u geïnteresseerd in onze vacatures?


Om deel uit te maken van ons kandidatenbestand, vragen we uw CV te uploaden, met informatie over uw ambities, opleidingsniveau, behaalde diploma's, vakkennis, ervaring en beschikbaarheid. 

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Neem dan contact op met onze recruitment experts.  

bel gs personeelsdiensten
Bel direct!

Heeft u interesse om opgenomen te worden in ons kandidatenbestand?

Upload uw CV

 

Naam
Email