ICT

shape divider

Medewerkers ICT en software-ontwikkeling gezocht of op zoek naar een IT-vacature?

Bent u op zoek naar ICT medewerkers? Is het niet eenvoudig om werknemers met een passie voor software-ontwikkeling en IT te vinden voor uw organisatie?

GS-personeel bemiddelt graag tussen personele vraag en aanbod in de ICT en software ontwikkeling. U kunt rekenen op een professionele en kwaliteitsgerichte personeelsbemiddeling met als resultaat een goede match tussen u als werkgever en een gemotiveerde IT-werknemer.

De wereld van ICT ontwikkelt zich continue, daarom moeten onze recruiters zich uiteraard blijvend ontwikkelen.
Mede hierom hebben we veel interne ICT-kennis in huis. Onze recruiters zijn goed in staat de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, die als gemene deler een passie hebben voor ICT. 

Onze recruiters hebben inhoudelijke kennis van een breed spectrum aan ICT Programma's en software-oplossingen en kunnen daarom de meest geschikte ICT-medewerker voor u werven:

  • Microsoft Azure (Online werkplek)
  • Office365 en Teams
  • Security & Awareness
  • Adoptie
  • Hosted VoiP
  • Telecom
  • Connectivity & IoT

Bent u op zoek naar een vacature in de ICT of software-ontwikkeling?

GS-personeel heeft langlopende contracten met toonaangevende ondernemingen in de ICT, die op zoek zijn naar goede en gekwalificeerde arbeidskrachten en die gezochte arbeidskracht kan u zijn!

           Op zoek naar een ICT baan ? Wij maken de juiste match!


Upload uw CV op deze website, dan kunnen wij u opnemen in ons kandidatenbestand en gaan wij bemiddelen tussen u en onze opdrachtgever.
Verstrek vooral informatie over uw ambities, opleidingsniveau, behaalde diploma's, vakkennis, ervaring en beschikbaarheid. 

Klik voor onze meest actuele ICT-vacatures. 

Ons toegewijde recruitmentteam helpt bedrijven in een breed spectrum van sectoren, zoals Horeca, Facilitaire dienstverlening, ICT, Zorg, Logistiek en transport  om (inter)nationale professionals te werven.  Wilt u in aanmerking komen voor één van onze vacatures? Upload uw CV!


Klik hier voor alle vacatures  

Op zoek naar een leuke job in de ICT of software-ontwikkeling? Upload uw CV!
Naam
Email
 
Bent u werkgever en op zoek naar een betrouwbare partner voor uw personeelsbemiddeling?
Bel direct voor een afspraak!

bel gs personeelsdienstenict en software ontwikkeling