PERSONEELSOPLOSSINGEN

shape divider

Werkgevers kiezen voor GS-personeel als partner in personeelsoplossingen


Onze organisatie biedt slimme personeelsoplossingen voor multinationals, toonaangevende organisaties en MKB bij het inzetten van (inter)nationaal personeel op vaste of tijdelijke basis.
Ons specialisme is het werven van Europese arbeidsmigranten en kennismigranten. 
Op de huidige arbeidsmarkt is het in bepaalde arbeidsbranches niet bepaald eenvoudig om personeel in Nederland te werven, maar de extra mankracht is wél hoognodig!

 

Onze recruitmentorganisatie biedt een breed scala aan personeelsoplossingen

 • Uitzenden:
  Een medewerker inhuren op basis van uitzenden biedt maximale flexibiliteit en minimale werkgeversrisico’s. Wij zorgen voor de arbeidsovereenkomst, het juridisch werkgeverschap en de verloning van uw medewerker. U betaalt alleen voor de uren die een medewerker daadwerkelijk voor u heeft gewerkt en hoeft zich geen zorgen te maken over lopende contracten, ziekte of ontslag.

 • Detachering:
  Detachering biedt een organisatie de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste kracht voor een bepaalde periode. Detachering is een ideale oplossing voor inhuur op projectbasis of voor de vervulling van tijdelijke opdrachten. Voorbeelden zijn vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte. Daarnaast is detachering voor werkgevers interessant om de werknemer eerst een periode op persoonlijkheid, vaardigheden en kennis te beproeven, alvorens de werknemer zelf in dienst te nemen.

 • Werving & Selectie:
  Bij werving & selectie gaan onze recruiters aan de slag om de meest passende vaste medewerker voor uw vacature te werven. U maakt gebruik van onze HR expertise en na de perfecte match treedt deze werknemer direct bij u in dienst. 

 

Werving van arbeidsmigranten en kennismigranten

Onze recruitmentorganisatie is gespecialiseerd in het aantrekken en selecteren van arbeidsmigranten en kennismigranten.
Binnen de Europese Unie mogen mensen zich vrij bewegen als het gaat om wonen en werken, maar er komt toch veel kijken bij het (tijdelijk of vast) inhuren van arbeids- of kennismigranten. Het is niet eenvoudig om te controleren of een kandidaat aan alle eisen en voorwaarden van uw organisatie voldoet.
Wij zijn experts in deze vorm van arbeidsbemiddeling en doen er alles aan om voor zowel de werkgever als werknemer de beste situatie te creëren. GS-personeel gaat altijd voor de perfecte match!


Flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken

Momenteel kunnen bepaalde sectoren slecht aan het juiste (vaak hoogopgeleide) personeel komen op onze Nederlandse arbeidsmarkt, terwijl andere Europese landen beschikken over personeel voor specialistische functies.
Internationale talenten kunnen met hun kennis en vaardigheden de Nederlandse economie, welvaart en het hoger onderwijs versterken.
Daarnaast zorgt het werven van personeel uit het buitenland voor het vergroten van de aantrekkingskracht van Nederland op studenten en hoogopgeleid personeel.
Wanneer uw vacature snel ingevuld kan worden door een goede Nederlandse kandidaat heeft dat wellicht uw voorkeur. Maar bij een schaarste van personeel is het in dienst nemen van kennismigranten absoluut interessant voor uw organisatie.

 

Wat bieden wij organisaties die op zoek zijn naar personeel?

Wij bieden flexibele personeelsoplossingen op Europese schaal met het doel om de meest geschikte kandidaten te koppelen aan een breed scala aan functies in de branches Horeca, Facilitaire dienstverlening, ICT, Zorg, Logistiek en transport. 

Misschien heeft u plotseling tijdelijk personeel nodig. Of zoekt u juist vaste medewerkers die u flexibel kunt inzetten. Tegen welk personeelsprobleem u ook aanloopt, wij bieden u graag de helpende hand.

 • Onze expertises zijn werving en selectie, uitzenden, outsourcen, detachering en HR advies.

 • Bij ons team van personeelsspecialisten kunt u terecht voor een kundig en eerlijk advies over CAO, HR, wettelijke – en juridische zaken.

 • Wij voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en houden van een persoonlijke benadering.

 • Uw organisatie kan rekenen op gedegen fiscaal, juridisch en financieel advies en begeleiding.

 • U kunt uw vacatures plaatsen en wij werven en selecteren de best passende kandidaat voor de openstaande banen.

 • Wij zoeken personeel buiten de grenzen, want in Europa is veel kennis en vakmanschap voor handen.

             GS-Personeel werkt voor u!

Bent u werkgever en op zoek naar een betrouwbare partner voor uw personeelsbemiddeling? Bel direct voor een afspraak! 

bel gs personeelsdiensten
Wij zijn altijd bereikbaar en u kunt eenvoudig contact met ons opnemen. 
Stuur ons een bericht via WhatsApp
Mail naar info@gspersoneel.nl


Personeelsoplossingen