PERSONEELSBEMIDDELING HORECA

shape divider

Personeelsbemiddeling voor de horeca.

Als marktleider in personeelsbemiddeling voor de horeca, helpt GS-personeel werkgevers en werknemers in Europa met werving en selectie. Onze expertise ligt in het vinden van gekwalificeerd horecapersoneel, variërend van koks tot bedieningsmedewerkers. Met onze directe toegang tot een pool van talentvolle professionals uit Spanje, Italië en Portugal, kunnen we snel geschikte kandidaten vinden die binnen 2 weken beschikbaar zijn om naar Nederland te komen. Ontdek hoe onze werving en selectieprocedure werkt en laat ons u helpen om uw team te versterken.

Hoe werkt werving en selectie?

Bij GS-personeel maken we gebruik van een gestroomlijnde werving en selectieprocedure om ervoor te zorgen dat we de juiste kandidaten vinden die perfect passen bij uw horecabedrijf. Onze vaste recruiters in Spanje en Italië spreken Nederlands en staan klaar om met u in contact te komen. Zodra we uw wensen en behoeften begrijpen, gaan ze direct aan de slag.

Onze recruiters hebben toegang tot een uitgebreide database met ongeveer 75 gekwalificeerde kandidaten die klaarstaan om binnen 2 weken naar Nederland te reizen. Dit betekent dat ze snel kunnen beginnen met het versterken van uw bedrijf. We begrijpen dat tijd cruciaal is in de horeca, daarom streven we ernaar om zo snel mogelijk geschikte kandidaten te vinden.

Het proces is eenvoudig en transparant. U betaalt pas op de eerste dag dat de kandidaat daadwerkelijk bij u aan de slag gaat. Dit geeft u de zekerheid dat u alleen betaalt voor de geleverde diensten.

Koks en bediening uit Spanje

In het huidige arbeidsklimaat is er een tekort aan personeel in bijna alle branches, vooral in de horeca. Onze gespecialiseerde recruiters in Spanje hebben zich gericht op het vinden van gekwalificeerd personeel, zoals zelfstandig werkende koks, chef-koks, sous-chefs, chefs de partie en bedieningsmedewerkers, barista's en barpersoneel.

Spanje staat bekend om zijn rijke culinaire tradities en getalenteerde koks. Bij GS-personeel hebben we een netwerk van Spaanse koks die graag hun vaardigheden en passie voor de horeca willen delen met Nederlandse bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een ervaren chef-kok om uw keuken te leiden of naar zelfstandig werkende koks om uw team uit te breiden, wij hebben de juiste kandidaten voor u.

Naast koks kunnen we ook bedieningsmedewerkers, barista's en ander barpersoneel uit Spanje vinden. Deze professionals brengen niet alleen hun vakbekwaamheid mee, maar ook een warme gastvrijheid die de Spaanse cultuur kenmerkt.