PERSONEELSBEMIDDELING HORECA

shape divider

Personeelsbemiddeling voor horeca en andere branches

GS-personeel is onderdeel van een investeringsfonds en bemiddelt tussen werkgevers en werknemers in Europa. In de afgelopen jaren zijn wij marktleider geworden in de personeelsbemiddeling voor de horeca. GS-personeel heeft direct meerdere horeca-medewerkers beschikbaar. Deze horeca-medewerkers komen uit Nederland, maar de laatste tijd vaker uit Spanje, Italië en Portugal. Dit betekent dat zij het vliegtuig pakken om uw bedrijf te komen versterken. 

Vanaf 2021 specialiseren wij ons ook in personeelsdiensten voor andere branches en arbeidssectoren.

GS-personeel heeft personeelsoplossingen voor de volgende vakgebieden:

Het internationale karakter van onze recruitment organisatie en haar medewerkers zorgt ervoor dat GS-personeel zich in alle landen van Europa thuis voelt. Onze organisatie sluit langdurige contracten met grote partijen, zoals multinationals, toonaangevende bedrijven en met het MKB, voor het leveren van gekwalificeerd personeel. Of dit nu interim of vast personeel, flexwerkers of uitzendkrachten zijn... wij leveren dé personeelsoplossing, passend bij uw wensen en eisen.

 

Personeel uit Nederland en het buitenland

Het huidige arbeidsklimaat heeft te kampen met een personeelstekort in vrijwel alle branches. Onze recruitmentorganisatie zoekt ook over de grens naar vlotte en professionele invulling van uw vacatures, in bijvoorbeeld Spanje, Italië en Portugal. Dit betekent dat buitenlandse werknemers snel het vliegtuig pakken om uw bedrijf te komen versterken. 

 

GS-International BV

Via onze softwareprovider PayforPeople zijn wij volledig gecertificeerd voor de NEN44001, NBBU, SNA-keurmerk, WKA-verklaring, G-rekening en VCU-certificering. Wilt u alle certificaten ontvangen? Stuur een mailtje naar onze administratie en vraag om onze certificeringen via info@gspersoneel.nl