VEEL GESTELDE VRAGEN

shape divider

Veelgestelde vragen voor werkzoekenden

Hoe kan ik mijzelf aanbieden als werkzoekende?

Op deze website heeft u de mogelijkheid om uw CV te uploaden. Geef alstublieft jouw informatie over het opleidingsniveau, behaalde diploma's, vakkennis, ervaring en beschikbaarheid.

Is er ook werk bij mij in de buurt?

Zeker! Het is uiteraard afhankelijk van het moment, maar onze klanten zitten verspreid door heel Nederland, dus altijd iets in jouw regio. Het is uiteraard per functie en bedrijf verschillend, maar wij hebben openstaande vacatures voor zowel parttime als fulltime functies.

Hoe snel kan ik beginnen?

Wij hebben continue openstaande vacatures, dus indien de match van beide kanten goed is, kan dit redelijk snel gaan.

Kan ik ook deeltijds werken?

Zeker! Het aanbod van deeltijd banen is uiteraard afhankelijk van de regio en de zoekvraag van onze opdrachtgevers.

Hoe krijg ik betaald?

Bij GS Personeel krijg je per week of per 4 weken betaald. Dit is per opdrachtgever bepaald en functie-afhankelijk.

Bouw ik vakantiedagen op?

Jazeker! Je bouwt vakantiedagen op, op basis van je gewerkte uren. 40 uur werken staat gelijk aan 2 vakantiedagen per maand. Deze zullen worden uitbetaald in maand 6.

Hoe kom ik rechtstreeks in dienst?

GS-Personeel werkt zowel op uitzendbasis als op basis van werving en selectie. Indien je start als uitzendkracht, kan de werkgever er altijd voor kiezen om je op te nemen in zijn eigen personeelsbestand. Bij werving en selectie, is dit direct het geval. Veel werkgevers vinden het fijn om op uitzendbasis te starten en als de samenwerking een succes is, word je in dienst genomen op contractbasis.

Wij zien uit naar jouw inzending en vragen je deze te voorzien van gegevens over opleidingsniveau, behaalde diploma's, vakkennis, ervaring en beschikbaarheid. 

Naam
Email