Voor werkgevers

Terug naar (nieuw) werk: hoe ga je dat doen?


Het coronavirus houdt Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. Dat zorgt voor onzekerheid en vragen. Ondertussen denken we ook na over de terugkeer naar een nieuw normaal. Als één van de grootste HRM-dienstverleners van Europa zijn wij al druk bezig geweest voor onze opdrachtgevers en werknemers om richtlijnen op te zetten voor een veilige terugkeer. Kunnen we jou helpen? Neem dan contact met ons op.

Eén ding staat voorop en dat is de veiligheid van onze mensen. Onze flexmedewerkers, opdrachtgevers en collega's. Jouw veiligheid dus.

Detachering

Het gaat bij detachering om functies waarbij de professional uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Deze dienstverlening is op maat en dus beschikbaar voor lokale Mkb-ondernemingen, internationaal actieve corporates en alles daar tussenin. Vinden wij die professional voor jou en blijkt het daarna een duurzame match? Dan maakt diegene na een vooraf afgesproken termijn de overstap naar een rechtstreeks dienstverband.

Executive search

Het werven en aanstellen van nieuwe leiders en managers die impact hebben op de organisatie, nu en in de toekomst. Dat is één van de belangrijkste uitdagingen waar elke executive voor komt te staan. Het zijn namelijk de cruciale posities die richting en invulling geven aan het succes van jouw organisatie. De werving en selectie van zo’n professional is bij ons executive team daarom geen toevalstreffer.

Met behulp van onze bewezen methoden en toegang tot de juiste kandidaten leveren wij een belangrijke bijdrage bij het maken van deze keuze. Vanzelfsprekend werken onze executive search consultants discreet, effectief en planmatig om jouw verwachtingen te overtreffen.

Werving & selectie

Het gaat bij werving & selectie om functies waarbij de professional direct de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Deze dienstverlening is op maat en dus beschikbaar voor lokale MKB-ondernemingen, internationaal actieve corporate en alles daar tussenin. Vinden wij die geschikte professional voor jou en accepteert diegene jullie aanbod? Dan brengen wij onze werving & selectie fee in rekening.

Interim Professionals

Heb je tijdelijke versterking in het bedrijf nodig vanwege een grote opdracht? Of heb je behoefte aan de tijdelijke vervanging van een belangrijke werknemer? Dan is de interimdienstverlening van GS Personeel perfect voor jouw vraagstuk. Met een gevarieerd bestand aan interim-professionals bij ons op contract en een uitgebreid netwerk van ZZP-ers om dit bestand mee aan te vullen, hebben wij altijd de oplossing in huis.

Wij bestaan al sinds 2014 en hebben een Europees dekkend netwerk van opdrachtgevers en kandidaten opgebouwd. Daarmee kunnen we onze interim-professionals een kijkje laten nemen in verschillende keukens. Zo creëren we allround inzetbare professionals die inzetbaar zijn voor iedere tijdelijke opdracht. Vooraf bepalen we samen met jou de kaders van de opdracht, zodat er achteraf nooit discussie kan ontstaan. Wij blijven de werkgever en regelen de financiële zaken met de professional. En jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over de continuïteit en ontwikkeling van je onderneming.

International recruitment

Professionals en organisaties die willen groeien, laten zich niet altijd beperken tot Nederland. Zeker binnen onze disciplines niet. Speciaal voor onze Europese doelgroep die in Nederland woont en wil werken, maar hier niet afkomstig uit is, hebben wij internationaal recruitment opgericht. Ervaren recruitment consultants begeleiden zowel professionals als werkgevers bij de werving en onboarding van expats. 

Direct contact hier

Contact

GS-Personeel
Spiegelstraat 9B
1405HV Bussum
Nederland
Tel: +31 637 323 727
Email: info@gspersoneel.nl